2n d’ESO a Ingravita, a càrrec de David Vergara

El passat divendres 22 de juny, vam anar d’excursió de final de curs a fer activitats d’escalada a Ingravita. Érem uns 30 alumnes de 2n.

Vam sortir de l’institut en direcció al local caminant passeig amunt. En arribar ens van dividir en uns quants grups d’unes 6 ó 7 persones per fer les activitats. La primera activitat consistia en una sala gegant on totes les parets estaven plenes de preses de diferents colors per fer el teu propi circuit. Hi havia una corda per fer equilibris i una zona de gimnàs que no podíem utilitzar.  La segona consistia en escalar unes parets molt altes i baixar fent ‘rappel’ també amb preses de colors per distingir els circuits. I l’última activitat era un mini circuit amb ponts i una tirolina al final del circuit. En acabar totes les activitats d’escalada vam estar una estona a les taules del local xerrant, comentant i prenent refrescos.

Finalment vam tornar a l’institut una mica cansats, però contents i satisfets d’haver gaudit d’una jornada com aquesta.

David Vergara, 2n ESO – INS Badia i Margarit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>