A més dels estudis d’infantil, primària i l’ESO, oferim els cicles formatius de grau mitjà d’Activitats Comercials i el d’Electromecànica de Vehicles Automòbils, i el cicle formatiu de grau superior de Transport i Logística.

Clicant a l’esquerra, damunt el cartell, ja us podeu inscriure per a la segona edició de La Milla de la Mina, que tindrà lloc el 3 d’abril.

Hem iniciat els programes POEFE i POEFA. Cliqueu aquí per a saber-ne més.

PARTICIPEM EN EL TORNEIG LEGO

El nostre magnífic equip Dream La Mina Team, format per Subarna Bhandari, Nimra Banaras, Kaoutar El Kouri i Nowais Sajid, alumnes de 4t d’ESO, ha participat en el Torneig First Lego League, del Pla Social de la Fundació Scientia, després de tres mesos de feina, amb la gran ajuda dels entrenadors Danny Meléndrez i Laura Fernández, estudiants d’enginyeria biomèdica, i acompanyades en tot moment per la directora del Centre, la Marta del Campo.

El repte d’aquesta edició “City Sharper” està pensat perquè els equips participants observin com creixen, evolucionen i canvien les ciutats i els pobles, per crear solucions innovadores capaces de construir un entorn on poder viure i treballar que perduri en el temps, utilitzant les eines i tecnologies d’avui.

El torneig s’ha celebrat al Campus Diagonal – Besòs de l’EEBE de la UPC, el dissabte 8 de febrer, i hi han participat 16 equips. Durant el torneig s’ha presentat:

–  El Projecte d’innovació: disseny d’una solució innovadora que resolgui un problema real relacionat amb el Repte, utilitzant el mètode científic,

– El Joc del Robot: es dissenyen, construeixen i programen robots utilitzant la tecnologia Lego Mindstorms. Els robots s’han de moure de manera autònoma sobre un tauler, superant missions, i

– Els Valors: el pilar fonamental del programa. Aprenentatge a través de la competició amistosa i el benefici mutu, el respecte pels altres com a base del treball en equip.

Si cliqueu en aquest enllaç, veureu el resum fotogràfic que la Marta del Campo ha fet de la jornada.

TORNEIG LEGO

 

 

MOHAMMED EL AMINE EL KHAYARI

Mohammed El Amine El Khayari és un alumne del nostre curs de 1r del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials que té una habilitat molt especial. És un especialista de l’anomenat Freestyle futbol. Consisteix a fer malabarismes amb una pilota de futbol i el seu nom prové d’una manera molt personal de jugar a futbol. Fa quatre anys que el practica. El va aprendre al carrer amb els amics, veient vídeos de gent professional. Actualment és campió de Catalunya i de l’Obert de Catalunya 2019, i tercer de l’Estat espanyol. A l’agost de l’any passat, va participar al Campionat del Món a Praga, i va entrar al Top 32 mundial. Ha actuat en anuncis publicitaris, circs, exhibicions de festes majors o en clubs de futbol. Li agradaria dedicar-s’hi de manera professional. Molta sort en els teus projectes, Mohammed.