A més dels estudis d’infantil, primària i ESO, oferim dos cicles formatius: el  d’Electromecànica de Vehicles Automòbils i el d’Activitats Comercials. Estrenem any i nova denominació: Institut Escola La Mina.

LES CAIXES NIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest dimecres 16 de gener, el temps ens ha acompanyat i hem penjat les deu caixes niu d’ocells que va construIr, a l’aula de tecnologia al desembre, l’alumnat de 2n d’ESO del nostre Institut Escola. N’hem penjat dues al jardí de l’Institut i vuit caixes més al Parc del Litoral.

Tornem a treballar amb l’AMB i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, un any més en aquest projecte. Pretenem conèixer i incrementar la diversitat d’ocells al nostre municipi. Al maig hi tornarem, al Parc del Litoral, a observar si els ocells han fet niu a les nostres caixes.

 

PROJECTE EMPRESES I PROJECTE ENTITATS DE L’AULA OBERTA

Aquesta setmana, l’alumnat de l’Aula Oberta de 3r i de 4t han començat el seu projecte, que s’allargarà fins al final d’aquest segon trimestre. En el cas de l’alumnat de 4t, es tracta de fer pràctiques en una empresa del municipi que respongui als seus interessos professionals. Els dimarts i els dijous, l’alumnat de 4t ja no ve al Centre, sinó que va a fer tot l’horari lectiu a l’empresa. Fan pràctiques en un taller de xapa i pintura, una perruqueria, una llar d’infants, una botiga de roba… En el cas de l’alumnat de 3r, els mateixos dies, d’11.30 a 14.00 hores, col·labora amb quatre entitats del barri: Salesians Sant Jordi, Casal dels Infants, Consorci de la Mina i Casal Cívic. Gràcies a les entitats i a les empreses per la seva col·laboració, i a la Mònica Garcia, de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, pel seu ajut.