I després de l’ESO estudio Cicles Formatius

Aquí trobeu informació dels estudis que podeu realitzar a l’INS Tremp si decidiu estudiar cicles formatius de grau mitjà una vegada acabats els estudis de l’ESO.

Els Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) són uns estudis alternatius al batxillerat que garanteixen una formació professionalitzadora per l’accés al món laboral  i a més a més, permeten també accedir a la universitat.

En diversos espais de la web podeu veure fullets que expliquen més detalladament el contingut curricular de cada cicle, tant els de grau mitjà com els de grau superior.

A l’INS Tremp tots els cicles formatius s’imparteixen en periode vespertí de 15:20 a 20:30 h amb excepció del CFGM Gestió Administrativa i Sistemes Informàtics i Xarxes -que és un cicle de distribució conjunta (2×1) amb estalvi d’hores lectives- que s’imparteix en horari de 8:50 a 15:15 h.

És molt important que esteu pendents a aquest web per informar-vos de dates i procediment per poder realitzar la inscripció pel curs 20-21, donada la singular situació en què es trobem.