INFORMACIÓ VAGA GENERAL 21 DE FEBRER

Benvolguts pares, mares i/o tutors legals,
com de ben segur saben, per a demà, dijous dia 21 de febrer, hi ha convocada una vaga general. Alguns professors del centre s’adheriran a aquesta convocatòria. El professorat que no secundi la convocatòria mantindrà la seva tasca docent i, en qualsevol cas, en el centre es compliran els serveis mínims que determini el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
Pel que fa al col•lectiu d’estudiants, les organitzacions estudiantils també s’han adherit a la convocatòria de vaga general. Davant d’aquesta situació, des de l’Institut Torredembarra informem als pares, mares i/o tutors/es legals que:
-Tal com especifiquen les normatives vigents, només a partir de 3r d’ESO l’alumnat té el dret a la no assistència a classe. Els i les alumnes de 1r i 2n d’ESO tenen l’obligació d’assistir a les classes com qualsevol altre jornada.
-El centre garanteix l’atenció a l’alumnat assistent en els nivells afectats.
-Quan es faci ús del dret de no assistència a classe, l’alumnat haurà de justificar degudament la seva absència mitjançant el lliurament al seu tutor del corresponent justificant d’absència.
D’altra banda, des del Consell Comarcal del Tarragonès, que és qui gestiona el servei de transport, ens informen que no es preveuen anomalies importants en aquest servei, llevat de situacions imprevistes alienes a la seva voluntat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>