Visita als espais de la Batalla de l’Ebre (4t ESO)

El passat dimecres 3 d’abril, els alumnes de 4t d’ESO van desenvolupar una activitat d’EducacióFísica i Ciències Socials en el marc dels espais de la Batalla de l’Ebre. Des de l’equip docent es preténsensibilitzar l’alumnat per tal de fomentar una actitud d’interès i respecte per l’esport, la natura i la cultura que ens envolta.

 

L’activitat s’inscriu en els continguts del tercer trimestre de Ciències Socials de 4t d’ESO i està previst dedicar alguna classe a treballar els que específicament fan referència a la sortida mitjançant un dossier d’activitats. També forma part dels continguts de la unitat didàctica “Esports a la natura” d’Educació Física.

L’activitat va consistir en una sortida a la Serra del Pebrer, la Serra de Cavalls i al centre d’interpretació “115 dies” de Corbera i podem dir que es van assolir àmpliament els objectius que ens havíem marcat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>