Intercanvi 2017/18 Naaldwijk-Terra Alta

Des del diumenge passat i fins aquest dissabte, alumnes de 2n d’ESO del nostre centre estan a la primera fase de l’intercanvi amb l’institut Lentiz Dalton MAVO de Naaldwijk, a 50 km d’Amsterdam.

Aquesta acció l’emprenem des del programa de plurilingüisme vigent en les nostres programacions anuals des de fa quatre cursos. La finalitat és millorar la competència en llengua anglesa dels nostres estudiants.

Encara que temporalment curt, el procés d’ immersió dins de les famílies d’acollida aporta qualitats per a que la vivència d’intercanvi cultural, lingüístic i afectiu sigui intensa i enriquidora.

Les accions didàctiques pensades per als nostres alumnes es basen en petits projectes per conèixer el centre escolar, l’entorn del municipi (Naaldwijk) i el patrimoni cultural de la ciutats d’Amsterdam i Rotterdam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>