Estada de l’alumnat de l’institut Lentiz Dalton de Naaldwijk

Aquesta setmana passada vam rebre la visita dels estudiants holandesos del centre amb el qui tenim l’acord d’intercanvi lingüístic dins del programa del plurilingüisme.

La gran possibilitat que ofereix aquesta activitat és la de crear situacions comunicatives en llengua anglesa molt riques i vivencials.

El grup de visitants va desenvolupar un pla d’activitats per conèixer el nostre territori des de les perspectives social, històrica i geogràfica. Van visitar el poble vell de Corbera, el jaciment del Coll del Moro, la via verda i Tarragona. Van haver-hi intercanvis comunicatius en forma de presentació a càrrec d’uns i altres per descriure les experiències viscudes.

La darrera activitat va unir a famílies, estudiants i acompanyants en una visita conjunta a Tarragona, la qual cosa suposà el comiat i la voluntat d’haver deixat una bona emprenta als visitants. I tanmateix haver contribuït a la millora comunicativa ja que aquesta és la principal finalitat.

Agraïments a l’esforç dels organitzadors i a les famílies que hi han participat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>