Espais de la Batalla de l’Ebre: memòria, natura i esport a 4t d’ESO

El passat divendres 31 de març, els alumnes de 4t d’ESO van fer una sortida a laSerra del Pebrer, Serra de Cavalls i Centre d’Interpretació “115 dies” de Corbera per desenvolupar una activitat relacionada amb els Espais de la Batalla de l’Ebre, i que s’acabarà de completar a classe en format de treball cooperatiu. Aquesta activitat s’inscriu en els continguts de Ciències Socials d’aquest curs i de la unitat didàctica “Esports a la natura” d’Educació Física.

20170331_112753

Un dels objectius fonamentals és fomentar en l’alumnat una actitud d’interès i respecte per l’esport, la natura i la cultura que ens envolta, incidint especialment en el tema de la memòria històrica, tantes vegades injustament oblidada. I la millor manera, sens dubte, és aprofitar al màxim el potencial pedagògic que ens ofereixen aquests espais de la nostra comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>