Acte de lliurament dels diplomes DELF Scolaire

El passat dijous 23 de gener vam assitir a l’acte de lliurament  dels diplomes DELF ( Diplôme d’études en langue française), que va tindre lloc a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Les nostres alumnes: Aïda Frixach, Laia Jardí, Sasha Ros, Núria Subirats. Sara Subirats i Andrea Álvarez van rebre l’acreditació del nivell B-1 de mans del Cònsul General de França Sr. Cyril Piquemal. A l’acte hi assistiren també l’alcaldessa de Tortosa, Sra. Meritxell Roigé i la Sra. Montserrat Perelló, directora dels ST a les Terres de l’Ebre.

En els parlaments es va destacar la importància de l’aprenentatge de la llengua francesa i el nombre creixent d’estudiants que acrediten nivells de reconeixement en aquesta llengua. També es va fer referència a l’acord que el govern francès i la Generalitat tenen per impulsar la llengua francesa en els centres educatius. En el torn dels alumnes va parlar Sasha Ros i va explicar que la va motivar per aprendre una segona llengua estrangera i el fet de preparar-se per acreditar-la.

L’acte va concloure amb l’actuació de l’Orquesta de l’Institut de Roquetes

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>