Premis Bicivilitza’t

El divendres 18 de juny es van sortejar entre els pocs participants en el Bicivilitza’t 21 els obsequis aportats per Autoescola Daina, Bici Equip i la Pisicina de Centelles.  L’Eudald Puig va poder triar entre un val de descompte de 50 euros per treure’s el… Llegeix més»

1r d’ESO va al Roc Gros

Aquests dies l’alumnat de 1r d’ESO està realitzant el treball de síntesi que aprofundeix en el coneixement del nostre entorn. La sortida al Roc Gros va permetre interpretar que fa milions d’anys el nostre entorn estava ocupat pel mar i per això hi ha fòssils… Llegeix més»

3r ESO. Treball de síntesi

Aquests dies l’alumnat de 3r d’ESO ha realitzat el treball de síntesi que gira a l’entorn de l’educació viària. Al llarg de la setmana ens han visitat divereses persones que ens han aportat coneixement sobre el tema, com l’alcalde de Centelles, en Josep Paré, l’Ariadna… Llegeix més»

2n ESO. Ruta del molins

En el marc del Treball de síntesi relacionat amb el tema de l’aigua, l’alumnat de 2n d’ESO va seguir la ruta dels molins tot realitzant un seguit d’activitats orientades a desenvolupar l’autonomia dels nois i de les noies i l’ús de les noves tecnologies.
Llegeix més»

Comiat del CAFEMN

Avui posem punt i final al curs 20-21 del grau mig de Conducció d’Activitats Fisiques i Esportives en el Medi Natural.

Hem acabat amb un acte final on hem reconegut l’esforç i la voluntat d’alumnat i professorat per superar amb èxit un curs acadèmic condicionat per… Llegeix més»

Resultats del Projecte DESKcohort

A principis del curs passat 19-20, l’institut Pere Barnils vam participar en un projecte impulsat des de la UManresa (UVic-UCC) juntament amb el Departament d’Educació, el Departament de Salut, el Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT) i… Llegeix més»

L’alumnat de 3r d’ESO visita Mas Jalech

L’alumnat de 3r d’ESO va visitar Mas Jalech ahir al matí. A través de diferents activitats van poder observar les característiques del conreu ecològic i conèixer la importància d’una dieta variada basada en productes naturals i de proximitat.