Poesia als barracons: Blanca Llum Vidal

La poeta Blanca Llum Vidal ve aquest dijous al cicle Poesia als barracons a llegir Aquest amor que no és u, llibre de versos que recrea el Càntic dels Càntics. El recital és a la biblioteca de l’institut a un quart menys cinc d’una del migdia. Hi assisteixen els alumnes de primer de batxillerat, professors i altres persones de fora del centre que reservin plaça.

Blanca Llum VIdal (Barcelona, 1986) és filòloga, poeta i editora. Ha publicat els llibres de versos La cabra que hi havia (2009), Nosaltres i tu (2011), Homes i ocells (2012), Vísca! (2012), Punyetera flor (2014, amb el qual va ser candidata al Premi Nacional de Poesia Jove Miguel Hernández), Maripasoula: Crònica d’un viatge a la Guaiana francesa (2015), Aquest amor que no és u (2018) i Amor a la brega (2018). Ha escrit sobre Ausiàs March o Giorgio Agamben i ha editat la poesia d’Àngel Guimerà i diverses obres de Víctor Català.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>