Documents

INFORMACIÓ EXPEDICIÓ TÍTOLS

Una vegada acabada i superada l’etapa, podeu sol·licitar el títol oficial a la Secretaria del centre.

A diferència del títol de l’ESO aquest no es gratuït i s’han de pagar unes taxes que venen marcades pel Departament d’Ensenyament.

La tramitació es la següent:

  • S’ha d’enviar un correu a la Secretaria del centre (secretaria@insmontmelo.cat) sol·licitant l’expedició del títol. La Secretaria us farà arribar un imprès que heu d’imprimir i portar a qualsevol oficina de “La Caixa” per realitzar el pagament de les taxes.
  • Si disposeu de carnet de família nombrosa o monoparental en vigor, teniu dret a bonificació. En aquest cas en el moment d’enviar el correu al centre sol·licitant l’expedició del títol, heu d’adjuntar una còpia d’aquest carnet.
  • El pagament es fa amb targeta, a través del caixer automàtic passant el document pel lector de codi de barres.
  • Una vegada fet el pagament us sortirà un comprovant.
  • Quan el tingueu podeu venir a portar-lo al centre els dimarts i dijous en horari de secretaria (de 9,30 a 13h.) juntament amb l’imprès que heu utilitzat per fer el pagament.
  • Se us retornarà la part de l’imprès corresponent al resguard oficial signada i segellada que haureu de conservar fins que rebeu la comunicació per part del centre per passar a recollir el títol oficial.

Si necessiteu presentar-lo a qualsevol lloc, és necessari que doneu una fotocòpia i conserveu l’original, doncs l’haureu de portar en el moment del lliurament del títol.

La Secretaria del Centre