Competència informacional a la Biblioteca Central

Avui, divendres 13 d’abril, l’alumnat de 1r de batxillerat ha assisit a una xerrada sobre competència informacional a la Biblioteca Central de Cornellà. Aquesta conferència ha estat força útil de cara el treball de recerca. La dissertació l’ha dividit en tres parts: On i com cerquem informació, criteris de selecció d’informació, i la presentació de la informació: biografia, webgrafia.

Ha explicat diverses pàgines com Aladí ( portal de  les bioblioteques), el Catàleg Col·lectiu Universitats de Catal (ccuc), l’acamèdic de google, catàleg de tesis doctorals en xarxa (tdx)… També ha explicat els criteris de selecció d’informació ( autenticitat, autoritat, actualització, especialització, idioma i accessibilitat). Finalment ha exposat com s’ha de presentar la bibliografia i la webgrafia, en aquest apartat és força útil el Crai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>