Tutoria 4t ESO.

Des de les tutories de 4t ESO l’alumnat ha estat reflexionant i analitzant l’any de pandèmia que ha marcat un abans i un desprès en les nostres vides i el funcionament de la nostra societat. A continuació podeu veure els murals que n’han sorgit.
Llegeix més»

Diada de Sant Jordi 21′ 

 
Divendres passat al matí vam estar de celebració al Fontanelles! El centre va realitzar un seguit d’activitats per assenyalar un dia tan especial com és Sant Jordi. 
Vam tenir els reptes de Sant Jordi, activitats diverses per tots els nivells, roses i regalets bonics que ens van… Llegeix més»

Projecte 2 ESO A

Aquest curs els alumnes de segon d’ESO de l’Institut Fontanelles participen en el projecte Delegats i delegades 3D de la direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

És un projecte que pretén fomentar la cultura participativa dins dels centres educatius a través del desenvolupament… Llegeix més»

Fòrum TRiCS XIV

El divendres 16 d’abril va tindre lloc el Fòrum TRiCS en format telemàtic. L’alumnat de 1r de batxillerat ha assistit a 6 exposicions.
I les alumnes de 2n de Batxillerat Andreea Chis, Marta Bersabé i Sandra Torres han exposat els seus Treballs de Recerca.
Una experiència enriquidora… Llegeix més»

ENGLISH CLASSES

This month we’ve been researching and learning about outstanding women. Here are some pics of our work!

 

Visita virtual al Parlament de Catalunya

Aquesta setmana des del Departament de Ciències Socials hem realitzat una visita virtual al Parlament de Catalunya amb els alumnes de 3r d’ESO.
Ens han explicat com funciona el Parlament i hem pogut visitar-ne l’interior gràcies a uns guies que ho han acompanyat durant tot el recorregut i han contestat a totes les nostres preguntes.

Celebrem el Dia Internacional de les Matemàtiques

Al món anglosaxó s’acostuma a escriure primer el número del mes seguit del número del dia. Així el 14 de març s’escriu 3,14, és a dir… una aproximació de π. D’aquí que, internacionalment, el 14 de març de cada any es consideri el Dia de Pi.

El 26 de novembre de 2019, la 40ª Conferencia General de la UNESCO va determinat el 14 de març com Dia Internacional de les Matemàtiqueshttps://idm314.es .

Celebrem Dia Internacional de les Matemàtiques @idm314es amb una exposició de reptes de Geometria i estratègia del @MMACA_cat gràcies al patrocini de l’AMPA del centre. Gaudim de les matemàtiques amb tots els sentits.