Treballs de recerca premiats en plena pandèmia 2020

Malgrat l’excepcionalitat  d’ un any difícil,  que recordarem per les condicions tant  adverses que estem vivint. També  hem de  tenir  present  i fer memòria de les coses bones.  Reconèixer i agrair  la tasca silenciosa  de moltes persones que han treballat per tal de seguir avançant malgrat els… Llegeix més»

XVIII PREMIS RAMON CALVO

El passat dijous, 10 de desembre, es van lliurar els XVIII Premis d’Investigació i Recerca Ramon Calvo que organitza l’Institut de Deltebre , l’Ajuntament de Deltebre i l’AMPA.
La cerimònia s’havia d’haver celebrat a l’abril, però a causa de la pandèmia es va endarrerir i, finalment, en… Llegeix més»

Informació Inici de curs 2020-21

INFORMACIÓ IMPORTANT INICI CURS 2020/21
Benvolgudes famílies, 
El dilluns 14 de setembre comencem el nou curs escolar 2020-2021. La dinàmica escolar d’aquest curs estarà supeditada en tot moment a l’evolució de la pandèmia del Covid-19.Us adjuntem  informació important referent a l’inici de curs :
 1.HORA que comencem aquest… Llegeix més»

Acte entrega d’orles curs 2019/20

El passat 29 de juny  va tenir lloc l’acte d’entrega d’orles a l’Institut de Deltebre, de l’alumnat que finalitzava etapa aquest curs 2019/20: 4t ESO, 2n Batxillerat i 2n CFGM. Tot i les restriccions degut a la pandèmia del Covid-19, l’acte es va realitzar amb… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ INSTITUT DE DELTEBRE ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

PREINSCRIPCIÓ INSTITUT DE DELTEBRE ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

Preinscripció Institut de Deltebre del 13 al 22 de maig

Preinscripció Institut de Deltebre

Trobareu tota la informació accedint als enllaços següents: