PREMIADA AL”GERARD VERGÉS”

NOVAMENT TENIM UNA ALUMNA PREMIADA AL “GERARD VERGÉS” DEL CAMPUS TERRES DE L’EBRE URV

L’enhorabona a la nostra alumna de segon de batxillerat Júlia Villalba Mola  per  haver estat guardonada  amb  el Premi Gerard Vergés pel  seu treball de recerca  titulat Un camí de vida: Ramon Calvo… Llegeix més»

Informació important inici de curs 2021/22

INFORMACIÓ IMPORTANT INICI CURS 2021/22
Benvolgudes famílies,
El dilluns 13 de setembre comencem el nou curs escolar 2021-2022. La dinàmica escolar d’aquest curs estarà supeditada en tot moment a l’evolució de la pandèmia del Covid-19.Us adjuntem  informació important referent a l’inici de curs :
1. HORA que comencem aquest… Llegeix més»

Final de curs 2020/21

Aquest curs escolar 2020/21 ha estat un curs intens i en mesures preventives en tot moment, però ha arribat finalment a bon port. No ha estat possible fer l’Acte d’Entrega d’Orles a l’alumnat que ha graduat de 2n Batx, 2n CFGM i 4t ESO, degut… Llegeix més»

Lliurament dels XIX Premis Ramon Calvo

XIX PREMIS RAMON CALVO
El passat dijous, 29 d’abril, es van lliurar els XIX Premis d’Investigació i Recerca Ramon Calvo que coorganitza l’Institut de Deltebre , l’Ajuntament de Deltebre i l’AMPA de l’Institut.
La cerimònia va recuperar el format presencial, amb limitació d’aforament i vam estrena nova… Llegeix més»

Pica Lletres a Ràdio Delta

Hola! Som Valeria Sirman, Yuraina Carbó i Núria Saragossa de 2n d’ESO A i divendres passat vam participar al concurs radiofònic Pica Lletres a Ràdio Delta. Ens feia molta il·lusió participar en aquest concurs i estem molt contentes amb la nostra puntuació. Esperem poder passar… Llegeix més»

Concurs de microrelats de terror 2020

Yuraina Carbó, de 2n d’ESO, acaba de rebre el premi de l’Institut Cristòfol Despuig pel seu microrelat de terror “A través de la finestra”. Yuraina ha estat una de les tres premiades en la categoria de secundària en català.
Enhorabona!

Treballs de recerca premiats en plena pandèmia 2020

Malgrat l’excepcionalitat  d’ un any difícil,  que recordarem per les condicions tant  adverses que estem vivint. També  hem de  tenir  present  i fer memòria de les coses bones.  Reconèixer i agrair  la tasca silenciosa  de moltes persones que han treballat per tal de seguir avançant malgrat els… Llegeix més»

XVIII PREMIS RAMON CALVO

El passat dijous, 10 de desembre, es van lliurar els XVIII Premis d’Investigació i Recerca Ramon Calvo que organitza l’Institut de Deltebre , l’Ajuntament de Deltebre i l’AMPA.
La cerimònia s’havia d’haver celebrat a l’abril, però a causa de la pandèmia es va endarrerir i, finalment, en… Llegeix més»

Informació Inici de curs 2020-21

INFORMACIÓ IMPORTANT INICI CURS 2020/21
Benvolgudes famílies, 
El dilluns 14 de setembre comencem el nou curs escolar 2020-2021. La dinàmica escolar d’aquest curs estarà supeditada en tot moment a l’evolució de la pandèmia del Covid-19.Us adjuntem  informació important referent a l’inici de curs :
 1.HORA que comencem aquest… Llegeix més»

Acte entrega d’orles curs 2019/20

El passat 29 de juny  va tenir lloc l’acte d’entrega d’orles a l’Institut de Deltebre, de l’alumnat que finalitzava etapa aquest curs 2019/20: 4t ESO, 2n Batxillerat i 2n CFGM. Tot i les restriccions degut a la pandèmia del Covid-19, l’acte es va realitzar amb… Llegeix més»