DIES A CASA… MÉS TEMPS PER GAUDIR LLEGINT!

Per als qui us agradi llegir i hàgiu esgotat els llibres de casa, teniu una manera per llegir llibres dels vostres autors preferits. A alguns cursos, en les visites a la biblioteca, la Roser ens ho va explicar, us en recordeu? Seguiu aquests passos:

1-Heu de tenir el carnet de la biblioteca, on hi ha dues dades importants:

  1. El vostre número d’usuari del sistema de biblioteques públiques de Catalunya
  2. El vostre DNI

2-Us baixeu l’aplicació “eBiblio”, que és gratuïta. Per entrar-hi us demanarà les dades que figuren en el vostre carnet de la biblioteca (núm. usuari + DNI).

3-Un cop hi heu entrat, podeu fer cerca per autor, per títol… a vegades el llibre no estarà disponible però el podeu reservar. Si està disponible, es descarrega al dispositiu, on es guardarà un temps limitat, durant el qual el podreu llegir. Proveu de buscar per exemple més llibres de la Care Santos, autora de Demana’m la lluna, de la Laura Gallego, autora de Finis mundi (2n ESO), de Jordi Galceran, autor d’El mètode Grönholm (4t ESO)… Podeu anar també a la secció de juvenil.

Us adjuntem unes imatges que il·lustren el procés per obtenir l’aplicació i entrar-hi. A veure trobeu els llibres i autors que us agraden. O, qui sap, potser feu alguna descoberta. Ja ens ho explicareu!

https://drive.google.com/file/d/1DX7acTv2dZLAxDBLkRip7aCDv89iMHdv/view?usp=sharing

Share