Projecte any Internacional de la Taula Periòdica

El curs 18-19 els alumnes de Química de 1r de Batxillerat van participar en un projecte proposat per la Facultat de Química de la URV per celebrar l’Any Internacional de la Taula Periòdica. Al projecte participaven també l’ICIQ i el Col·legi de Farmacèutics.

Cada centre de secundària elaborava unes fitxes amb informació sobre alguns elements de la Taula, els nostres elements van ser el Flúor i el Pal·ladi.

Amb aquesta informació s’han elaborat uns cub per cada element que estaran distribuïts per la farmàcies de Tarragona i Reus. Actualment es poden veure en una exposició al Mercat de Tarragona. S’ha dissenyat també un album-póster de la Taula Periòdica que es distribuirà amb el Diari de Tarragona. Aquest albúm es pot anar completant amb els cromos autoadhesius de cada element que es podran aconseguir a les farmàcies de Tarragona i Reus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>