Certamen de Lectura

Els nostres alumnes de 1r i 2ncicle de la ESO han participar al Certament de lectura en veu alta. Han llegit molt bé i amb ganes de tornar el proper any.

DIA DE LA DONA 2019

Avui  per celebrar el dia de la dona treballadora ens hem unit al pati Equip Directiu Professorat, Alumnat, Personal no docent i s’ha  llegit un manifest per part d’alumnes on es reivindicava la igualtat laboral entre homes i dones, la lluita per la violència de gènere.
Un petita aportació per part de l’institut Candelera  que estenem a tothom.
Moltes gràcies

ADEU A LES ALUMNES D’INTERCANVI

Avui han marxat les correspondantes franceses. Abans de marxar han deixat anar alguna  llàgrima: senyal inequívoca que han estat felices durant la seva estada.
Aviat es retrobaran amb la Cristina, l’Ona, la Mar i la Laia… a la Bretanya francesa!

DIA DE LA CIÈNCIA

Els alumnes de 1r de Batxillerat de l’INS Candelera han anat a la URV- Campus Terres de l’Ebre a celebrar el Dia de la Ciència aquest dijous 28 de febrer amb un tallers relacionats amb la higiene de mans, estimulació dels sentits, com som i com aprenem?, com organitzar una empresa i les eines a la prehistòria. Aquest any és la 6a edició d’aquestes jornades/tallers de la URV al Campus Terres de l’Ebre a Tortosa.

YOMO 2019

L’alumnat de 3r d’ESO i 4t d’ESO Cientifictecnològic ha estat avui a Barcelona al YOMO 2019.

PROVES CANGURET

Aquí tenim un grup d’alumnes de 1r i 2n d’ESO participant a les proves Canguret. MOLTA SORT¡¡¡

 

NOTA INFORMATIVA CANVI DE NOM INSTITUT CANDELERA

El Consell Escolar del nostre centre va acordar per unanimitat la sol.licitud al Departament d’ Educació de canvi de nom de l’institut. Aquest procés, que ha comptat amb la participació de tots i totes els i les representants de la nostra comunitat educativa i amb el recolzament de l’Ajuntament de L’Ametlla de Mar, ha culminat amb la publicació al DOGC del canvi de nom, Resolució EDU/351 de 14 de febrer.

Nova denominació específica: INSTITUT CANDELERA.

INTERCANVI PLOUESCAT

Ja son aci els quatre alumnes de Plouescat que han fet l’intercanvi de francés amb alumnes del nostre centre, per part del centre ha estat d’intercnavi Mariona Tresserras.

 

Xerrada Tu Youyou

La Dra Núria Ruíz professora de la Facultat de Química de la URV ha realitzat al nostre centre una xerrada sobre diferents àmbits: química, medicina, història,… però sobretot d’una gran científica Tu Youyou metgessa i premi Nobel 2015 per la seva investigació contra la malaltia de al malària

Lliurament diplomes DELF

El lliuramtent dels diploes DELF de llengua francesa dels nivells A2 i B1, ha estat al audritori Felip Pedrell de Tortosa amb la presència del cònsul de França. Cal dir que els nostre centre és el que més alumne ha presentat a aquestes proves amb un 100% d’aprovats. Enhorabona¡¡¡¡.

ANY TAULA PERIODICA

Amb motiu del any de la taula periodica l’institut n’hem fet una ben gran.

REPRESENTACIÓ TEATRAL

Ahir es va realitzar a les aules de 4t d’ESO i 1r Batxillerat la representació teatral ” Yo soy Leonardo da Vinci” per la companyia Limiar.

 

Girls Day

Les nostres alumnes de 3r d’ESO han fet un tasteig de tecnologia i enginyeria a la URV.