L’elevator pitch

L’alumnat de CF gestió administrativa han dut a terme l’activitat de l’elevator pitch. És una activitat que s’empra en un procés de selecció de personal, on es simula que ets en un ascensor i et trobes amb el cap de recursos humans i disposes de 60 segons per a convèncer-lo que pots ser un actiu important de l’empresa.

L’activitat consisteix que durant aquest minut has de, “vendre’t” i per aconseguir-ho és necessari distribuir el que diràs. En els primers 20 segons et presentes i expliques la teva experiència professional i el teu objectiu o projecte a assolir.

En els següents 20 segons has de centrar-te a dir què aportaràs i els teus punts forts; és important estar informat sobre l’empresa.

En els darrers 20 segons has de demostrar per què tu ets l’indicat i no un altre. Explica les teves skills, competències i actituds; resumeix ràpidament el teu CV i intenta sorprendre sense deixar de ser educat.

Quan finalitzis, agraeix el seu temps.

Pau Arasa Llambrich

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>