Informació matrícula curs 2020-21

MATRÍCULA CFGM CAFEMN de l’1 al 7 de setembre lliurament de documentació demanant cita prèvia al telèfon 938244136 o enviant-la per correu a secretaria@insaltbergueda.cat

MATRÍCULA CFGS EAS de l’1 al 7 de setembre lliurament de documentació demanant cita prèvia al telèfon 938244136 o enviant-la per correu a secretaria@insaltbergueda.cat

      CALENDARI PROCÉS PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA
ESO BATXILLERAT  CFGM CAFEMN CFGS EAS
LLISTA ASSIGNACIONS  DEFINITIVES ESO LLISTA ORDENADA DEFINITIVA CFGM

__INFORME_ASSIGNADES CFGS (10) INFORME_OME_LLISTA_ESPERA  CFGS (3)

Codi centre: 08052891

Oferta de places

Bones vacances!

El centre romandrà tancat del 30 de juliol a 31 d’agost. Ens tornarem a trobar a partir de l’1 de setembre. Per a consultes de secretaria ens podeu escriure al correu secretaria@insaltbergueda.cat, per a altres consultes el correu del centre és a8052891@xtec.cat.
 
Bon estiu!

Material curs 2020/21

El proper curs 2020/21 l’AMPA continua portant a terme la socialització de llibres de text de l’ESO i el Batxillerat. Els llibres de text i lectura es poden adquirir amb grans descomptes si en sou socis.

En els següents enllaços trobareu les instruccions que cal seguir per comprar-los i els llistats de llibres per a cada curs:

A continuació trobareu el material escolar necessari per a l’inici de curs i el preu del material digital, l’assegurança escolar… que cal abonar:

PREMI DE LA “Barcelonada 2020”

Quatre alumnes de primer de batxillerat del centre han guanyat el premi a la millor entrevista de “La Barcelonada”. Aquesta activitat es va realitzar al febrer, amb objectiu de saber-se geolocalitzar en un mapa interactiu i en ell fer un seguit d’activitats a partir de les darreres tecnologies (Internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada…).

L’Aleix Artigues, el Marc Pertiñez, l’Aleix Santalla i el Miquel Tomàs són els membres del grup guanyador. Enhorabona nois!

MINUT: 24:35 (Institut Alt Berguedà per la seva entrevista sobre el canvi climàtic).

Fotografia matemàtica

Un cop finalitzada la votació popular del nostre centre ja tenim el veredicte del concurs de fotografia matemàtica. Un concurs on l’alumnat dedica una estona a percebre les matemàtiques del nostre entorn i així fer palesa la presència de les matemàtiques en la vida quotidiana amb l’objectiu fomentar la recerca matemàtica, la creativitat i la divulgació en aquest àmbit. Aquest concurs es va portar a terme a les jornades de “+Mates” i durant aquest període de treball a casa n’hem fet les votacions.

La guanyadora del primer cicle és la Carla Borrellas i amb mencions de Vinyet Vadillo (Cilindre divertits) i Salma Rouan. El guanyador del segon cicle és el Lluís Garcia (arrel quadrada) i amb mencions de Maria Valldeperas (Perquè la geometria obre portes) i Lluís Garcia (Con-eguts).

Tot i això, volem felicitar a tots els participants per la seva feina!

Alerta MOODLE

El servei de Moodle estarà tacant des del divendres 19 de juny a partir de les 14:00 fins al dilluns 22 de juny per realitzar tasques de millorar del servei. La principal conseqüència serà que l’adreça del domini es veurà modificada (a MOODLE).

No obstant això, el canal de comunicació del Clickedu continuarà actiu durant aquest periòdic.

Proves cangur virtuals

La setmana passada, es van realitzar les proves cangur 2020 en el nostre centre. Un concurs on l’alumnat dedica una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes matemàtics plantejats a partir del raonament i l’enginy. Les circumstàncies han fet que fossin un xic diferents que els anys anteriors, però no menys interessants. Us deixem les classificacions del centre d’aquest any.

 

Tot i això, volem felicitar a tots els participants per la seva feina!