Biblioteca

La biblioteca INS ALELLA és un espai cultural al servei de la comunitat educativa. Els seus objectius fonamentals són fomentar la lectura i estimular el coneixement i la curiositat dels nostres alumnes. La biblioteca esdevé, doncs, aula de lectura i d’estudi i escenari on es desenvolupen activitats diverses (com visites d’autors i/o d’actors, tallers de poesia, xerrades…). També difon i promociona els actes culturals que s’organitzen a l’institut; en especial, la festa de Sant Jordi.

L’horari de la biblioteca és:

  • De 10.15h a 10.40h
  • De 15:00h a 16.30h

La biblioteca ofereix servei de préstec:

  • El préstec s’ofereix durant l’horari anterior
  • Es poden demanar dos exemplars en préstec
  • La duració del préstec és, enguany, de trenta dies prorrogables sempre que el llibre prestat no l’hagi sol·licitat abans algú.

La biblioteca disposa d’un blog, llum de mar:

Feu clic a la imatge si voleu accedir-hi. Llum de mar és un espai virtual que ens permet arribar molt més lluny que la biblioteca física. A les seves entrades i pàgines presenta algunes de  les moltíssimes informacions, relacionades amb el món del llibre i la lectura, que considerem poden ser d’interès per a la nostra comunitat educativa.

 

 

 

Llum de mar al Premi Espiral Edublogs

Premio_espiral_participant_2016

La biblioteca participa aquest curs al X PREMIO ESPIRAL EDUBLOGS amb el blog LLUM DE MAR. Volem recordar que a l’edició VIII del premi va quedar finalista.