FESTIVAL TNT ARTS ESCÈNIQUES

Des del 2007 se celebra a Terrassa a l´inici de la tardor el Festival més important de noves tendències de les arts escèniques a Catalunya (TNT). Atreu cada any durant un cap de setmana públic i professionals de tot el món. Del 27 al 30 de setembre el festival mostra companyies de tot arreu. Una treintena d´espectacles i un centenar de professionals de la creació multidisciplinar i de les arts escèniques.

Els alumnes que fan teatre a l’ INS de  Viladecavalls sota la direcció de l’ Aguado:  Xavi Montesinos, Ivette Barroso, Júlia Cirera, Lucía Castillo i Xènia Peña faran pràctiques al TNT. Entre les seves feines trobem fer welcome packs, assistir a les companyies, veure espectacles … una experiència per a les seves vides d’ estudiants de teatre. quatre dies de voluntariat teatral inolvidables. L´espectacles inaugural d´enguany serà Cold Blood dels belgues Kiss& Cry i que s´estrena per primer cop a l´estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>