CRÒNICA 3r dia Esquiada

POSTRES DE SOLNEU *

– Mil fulls d’últim dia non stop a full i amb nata ensucrada
– Crema catalana de no trobo el monitor amb galetes cruixents
– Pa de pessic de l’àvia d’em fa mal tot amb tres xocolates folrat d’avellanes torrades
– Macedònia de fruita de temporada amb carones de salut, llavis tallats i ulls brillants de m’ho passo bé a la muntanya!
– Mousse de llimona i no em veig amb cor de fer les vermelles amb fruitetes del bosc i laminat d’ametlles
– Gelat de maduixa amb tinc molta gana però menjo a poc a poc perquè estic molt cansat
– Corte de vainilla i xocolata d’hem anat fins la pista de dalt i ens ha agradat tant que ho hem repetit tres cops seguits i ha sigut molt guai
– Brownie belga amb rialles de galta a galta
– Pastís de formatge i mitjons acabats d’esquiar
– Mel i mató de cabra a la muntanyesa i disco amb relacions interescolars això és vida

*Especial grup serratí

BON PROFIT I BONA ESQUIADA! FINS L’ANY QUE VE!

Olga Colomer Falguera

_____

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>