XIII Certamen de lectura en veu alta

Enguany l’institut Sant Elm ha participat al XIII Certamen de Lectura en Veu Alta que es va celebrar  al Teatre Municipal de Palafrugell el passat dimecres 29 de març.

Aquest esdeveniment és una de les activitats que es recullen dins el projecte de cultura i valors des del qual s’aposta per potenciar el gust per la lectura i alhora sensibilitzar als alumnes per tal que siguin persones valuoses dins la nostra societat, d’esperit crític, responsable i valuós.

Els nostres alumnes de 2n cicle de l’ESO han estat els guanyadors de la seva categoria: “Tropa dels Corsaris” per la qual cosa participaran a les semifinals que es celebraran al Teatre Municipal de Salt el divendres 28 d’abril. 

A tots ells els volem agrair l’esforç i la implicació mostrada i desitjar-los molta fortuna a la semifinal, estem molt orgullosos de vosaltres!

Moltes gràcies Laura Sánchez, Víctor Sanz, Dani Raduà i Laia Chamorro.

A continuació podeu visualitzar el vídeo, la notícia emesa per televisió Costa Brava i fotografies de l’esdeveniment.

Vídeo resum de tot el certamen durada 11 minuts:

https://drive.google.com/open?id=0B3ZiI4RmC_G0cXhHVG9pOGVJLWs

Notícia a Televisió Costa Brava:

http://tvcostabrava.xiptv.cat/municipi/palafrugell/l-informatiu-costa-brava/capitol/palafrugell-acull-la-fase-comarcal-de-certamen-de-lectura-en-veu-alta

Fotografies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>