Mostra de receptes amb llegums

097
Aprofitant la coincidència de la Setmana de la Ciència amb l’any internacional dels llegums, l’alumnat de 1r Batxillerat ha participat en una mostra de receptes culinàries, d’elaboració pròpia, que tinguin com a base fonamental els llegums.

En el marc de la matèria de Ciències per al món contemporani, i sota la coordinació del professor Miquel Verdaguer, els participants, de manera individual o en petit grup, han explicat com han cuinat el seu plat, mostrant una diversitat notable que han anat des del cuinats més tradicionals fins als més innovadors, tan en la presentació com en els ingredients.

Els jurats han tingut moltes dificultats per seleccionar els millors plats de cada classe, atesa la qualitat global de tots plegats. De fet es pot dir que tothom ha guanyat ja que l’experiència ha resultat altament enriquidora i positiva, especialment tenint en compte que  ha acabat amb un tast generalitzat de totes les receptes de la mostra. Bon profit!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>