Intercanvi d’anglès amb el Cals-College d’Holanda

 

img-20170315-wa0004-2-1

Per tercer any consecutiu un total de 30 alumnes holandesos del Cals-College de  Nieuwegein(Holanda) van visitar Sant Feliu de Guíxols. L’intercanvi està vinculat a la matèria de llengua anglesa, i tota la comunicació, doncs,  es fa en anglès.  

Van arribar el passat dimarts dia 14 de març i durant tota la setmana van estar convivint amb els nostres alumnes . Van fer tota mena d’activitats tant al centre, com a la nostra ciutat. 

El regidor d’Educació , Josep Ramon Llobet , va rebre els alumnes i els va donar la benvinguda i un obsequi. I juntament amb el director de l’Institut Sant Elm, Albert Cordonet, els va animar a aprofitar l’oportunitat  per conèixer bé la nostra ciutat i aprofundir en les relacions humanes i les diferències culturals que els enriquiran com a persones.  
Van visitar diferents indrets de la ciutat (Ajuntament, Monestir, Salvament…) i van gaudir d’una sortida amb caiac, windsurf i vela. Van fer una visita guiada per la Girona Monumental,  un “tour” en bus i una passejada per les Rambles i barri gòtic de Barcelona.   El sol els va acompanyar durant tota la setmana. 

Tots plegats van gaudir d’una experiència molt positiva i inoblidable.

Cliqueu a l’enllaç per a veure més imatges

https://goo.gl/photos/H4gXA95J1WGWGTFYA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>