Activitats extraescolars per a les famílies

Aquests dies estem organitzant propostes de noves activitats extraescolars per a les famílies de l’institut. Des del curs passat l’institut ofereix l’activitat AFEX-Aprenem Famílies en Xarxa, i les noves opcions que s’oferiran són classes de català, sessions de digitalització i xerrades sobre com educar adolescents. Aquestes activitats es duran a terme en la nostra franja extraescolar, que és les tardes de dilluns i/o dimecres.

Durant les dues últimes setmanes hem enviat a les famílies un qüestionari per conèixer en quines activitats extraescolars mostren més interès i si els hi agradaria apuntar-se a alguna. A partir de les vostres respostes i els vostres interessos estem muntant les agrupacions de les extraescolars i esperem poder començar-les quan abans millor amb les mesures sanitàries que calgui. En els propers dies contactarem amb les famílies que heu contestat les enquestes per indicar-vos quan comencen les activitats.

En cas que no hagueu pogut contestar l’enquesta però estigueu interessades en apuntar-vos a alguna activitat extraescolar nova, podeu contactar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>