Arriba Halloween!!
L’alumnat de 2n d’ESO ha treballat una recepta de cuina terrorífica : ” Dits de Bruixa”. Tric, trac, truc!
Trobareu penjada la recepta al passadís:
INGREDIENTS:
- 150 gr sucre blanca
- 3 ous
- ½ got oli ( o margarina )
- 300 gr Farina
- 1 culleradeta petita de llevat
- melmelada de maduixa o codony per decorar
- ametlles per decorar ungla
PREPARACIÓ:
- En un bol barregem sucre, ous oli i culleradeta de llevat
- Afegim la farina i anem treballant la massa…anem posant farina fins que la pasta ja no s’enganxi
- Treballem la massa i li donem la forma dels dits
- Clavarem l’ametlla
- Dibuixarem la falange del dit
- Posem els dits en la bandeja folrada amb paper de forn
- Posem la bandeja al forn a 180 graus entre 15 i 20 minuts
Bon profit !