Una recepta de cuina terrorífica : ” Dits de Bruixa”. Tric, trac, truc!

Arriba Halloween!! 

L’alumnat de 2n d’ESO ha treballat una recepta de cuina terrorífica : ” Dits de Bruixa”. Tric, trac, truc! 

Trobareu penjada la recepta al passadís:

INGREDIENTS: 

  • 150 gr sucre blanca 
  • 3 ous 
  • ½ got oli ( o margarina ) 
  • 300 gr Farina 
  • 1 culleradeta petita de llevat 
  • melmelada de maduixa o codony per decorar 
  • ametlles per decorar ungla 

PREPARACIÓ: 

  1. En un bol barregem sucre, ous  oli i culleradeta de llevat 
  2. Afegim la farina i anem treballant la massa…anem posant farina fins que la pasta ja no s’enganxi 
  3. Treballem la massa i li donem  la forma dels dits 
  4. Clavarem l’ametlla 
  5. Dibuixarem la falange del dit 
  6. Posem els dits en la bandeja folrada amb paper de forn 
  7. Posem la bandeja al forn  a 180 graus entre 15 i 20 minuts

Bon profit !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>