Expedició a l’Antàrtida I

Enguany, l’alumnat de 1r d’ESO ha començat a treballar per projectes. Tots els divendres durant dues hores, treballen de manera cooperativa en el projecte Expedició a l’Antàrtida. La finalitat d’aquest projecte és aprendre aspectes relacionats amb l’Antàrtida d’una manera diferent i transversal.

Abans de començar, vam realitzar algunes activitats per anar coneixent a la resta de companys.

 

 

 

 

 

 

Tot seguit, vam reflexionar sobre allò que ja sabem o ens imaginem i allò que ens agradaria saber sobre l’Antàrtida i vam crear un racó a cada classe on podrem fer un recull d’allò que anem descobrint. A més, vam “conèixer” a Josefina Castellví i vam aprendre sobre la seva vida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la sessió de la setmana passada, vam rebre l’encàrrec per a realitzar el nostre projecte per carta: hem d’organitzar un simposi sobre l’Antàrtida!

Expedició a l’Antàrtida. Un món per descobrir – Carta d’Andrés Barbosa

Només rebre la carta, ens vam posar fil a l’agulla i la van analitzar a fons. Seguidament, vam llegir i treballar sobre algunes notícies de premsa per tal de saber què és el que està passant a l’Antàrtida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenim moltes ganes de seguir avançant i aprenent noves coses sobre l’Antàrtida.

A mesura que continuem treballant, us anirem informant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>