Benvinguts !!

Amb aquest codi QR podreu accedir a la primera gravació de l’alumnat d’Acollida del centre: us saluden en les seves llengües de procedència. Una bona manera de començar a establir sinergies. 
 

Visita a Can Ruti

L’alumnat de 2n de batxillerat de Biologia ha assistit  a l’Open House de l’hospital Trias i Pujol, dins la setmana de la ciència. Després d’una xerrada al voltant del tema de la recerca, amb investigadors del campus, l’alumnat es va repartir per diferents centres: Institut… Llegeix més»

Programa ‘Menuda Badalona’

Dimecres 13 de novembre, alguns alumnes de 3r d’ESO van anar al BDN Lab per començar la formació del programa ‘Menuda Badalona’ que ens portarà a construir la maqueta de la zona esportiva Salvador Espriu. Durant la formació, vam conèixer les màquines que podrem utilitzar… Llegeix més»

El Sistema Solar

Els alumnes de 1r d’ESO han realitzat un esquema a escala del Sistema Solar, tan de distàncies entre els planetes com de les seves dimensions.
Aquí teniu un video molt detallat.

Reconeixement a l’excel·lència

Des d’aquí volem felicitar la Paula Martínez pels premis aconseguits mentre cursava 2n de batxillerat al nostre centre.
La Paula ve obtenir més de 9 a les PAU el que li ha valgut tant el reconeixement del departament d’Educació (en un acte on hi havia el… Llegeix més»

Science Truck

Benvolgudes famílies,
Fa uns dies els nostres alumnes van viure un experiència d’aprenentatge d’allò més enriquidora: van assistir en directe a la realització d’un programa de divulgació científica al nostre institut. El programa du per nom Science Truck i és el capítol 7 d’aquesta temporada.
A més… Llegeix més»

Projectes del centre. Novetats !!!

“També podeu accedir als Projectes del centre des de la barra esquerra del menú principal.”
Des de ja fa uns quants cursos l’Institut Isaac Albéniz realitza una sèrie de projectes amb els alumnes del centre. Aquí teniu els enllaços a projectes que ja porten temps funcionant… Llegeix més»