Horaris matrícula 1r ESO

Benvolgudes famílies de 1ESO del curs 21-22,
Aquí podeu trobar el detall del dia i l’hora de matrícula dels vostres fills i filles al nostre institut. El detall és anònim per protecció de dades però podeu veure les dues primeres lletres del nom i dels cognoms… Llegeix més»

Ens visita Rubèn Montañá

Aquest passat divendres ens ha visitat Rubèn Montañá, l’autor de La nena de l’arbre, una de les obres que han llegit els nostres alumnes de 1r d’ESO. Ha estat un tast llaminer de narrativa en primera persona, que ens ha fet descobrir les interioritats sobre la… Llegeix més»

Ràdio Institut Isaac Albéniz

Tenim ràdio al centre! Enguany li hem donat la primera empenta amb l’alumnat d’Acollida. Esperem que l’experiència arreli entre nosaltres. Si ens voleu escoltar el dia de l’estrena, estigueu preparats divendres 28 de maig, a les 10:15. Participarem en la XI Marató de Ràdio de… Llegeix més»

Sant Jordi 2021

I s’acostava el drac, poderós de la nostra por, la por que ens havia tancat ulls i boca i pensament. Però en secret, entre nosaltres, de mà en mà ens passàvem una rosa de paper. Obstinada força de la rosa que es tornava olor de… Llegeix més»