Sant Jordi 2018

Aquest dilluns hem celebrat la festa de Sant Jordi al nostre institut. A les 10 del matí s’ha realitzat una xocolatada al pati que ha patrocinat l’AMPA del centre i a dos quarts d’onze ha començat el concurs de coets que, com cada any, organitza el departament de tecnologia. S’ha de dir que hi ha hagut alguns enginys que s’han enlairat de forma espectacular, però també, alguns altres de manera més modesta o, potser…

Aquest any ha estat un espectacle molt dinàmic ple de vídeos que s’alternaven amb entrevistes, coreografies i entregues de premis.

Primer s’ha començat l’espectacle amb unes recomanacions literàries en format booktube realitzat per alumnes de segon i tercer, que han precedit l’entrevista de la nostra escriptora particular, la Vicki Lovaina que ens ha parlat d’un dels seus darrers dos llibres: “L’esquerda de l’àngel”.

S’han anat repartint els premis literaris començant pels de primer, segon, tercer, quart i batxillerat. Els guanyadors han pujat a l’escenari i diversos professors del centre han llegit els seus microrelats.

 Entre premi i premi els i les nostres artistes han interpretat diferents peces musicals, han cantat i han representat una breu obra de teatre.

 

I, finalment, els premis del concurs de fotografia matemàtica que han estat amenitzats també per dues coreografies espectaculars de les nostres noies de l’institut.

Podeu trobar més imatges al nostre compte de Twitter:

#SantJordiGorgs18

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>