Comença el Servei Comunitari de 4t

El Servei Comunitari que durem a terme el conjunt d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Gorgs consisteix en realitzar l’estudi, el manteniment i la conservació de diferents espais del Parc Natural de Collserola; aquests espais són: la Font Vella, la Font Nova de Can Catà, el Poblat Ibèric de Can Oliver i l’Ermita de Santa Maria de les Feixes. El projecte està relacionat, doncs, amb la conservació del patrimoni natural i amb l’educació mediambiental.

Mitjançant el projecte, contribuirem a fer la catalogació de les diverses especies vegetals del parc, a la neteja, al manteniment i a la conservació de diferents espais. L’objectiu principal serà estimular la nostra participació activa en la conservació i millora del nostre entorn natural proper, tot fomentant l’apropament i el coneixement de la seva biodiversitat, la seva importància ambiental i social, així com els problemes que pateix i les actuacions que podem dur a terme per millorar-lo.

És important destacar que treballarem el pensament crític/reflexiu i la responsabilitat social. En una primera fase, farem una recerca sobre els diferents espais d’actuació, i a partir de la seva anàlisi, i amb el suport dels professionals del Parc Natural de Collserola, es decidiran les actuacions que cal seguir per millorar l’entorn. D’aquesta manera ens fixarem en com podem millorar tant aspectes de la comunitat (ser ciutadans) com de l’entorn (que les nostres accions serveixin per al manteniment i la millora del parc).

Seguiu les difernts activitats en el següent fil del twitter del centre:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>