Guanyador Sant Jordi 2n ESO

Cerdanyola del Vallès, 20 de març de 2017

Estimada humanitat,

Fa molts milions d’anys, la vida ens va oferir el millor dels regals, un món meravellós per a viure. Dia rere dia, la nostra lluita per la supervivència ens va portar a explorar-lo, a aprofitar les seves múltiples possibilitats. I vam sentir respecte i admiració per tot el que, generosament, ens oferia. Però, amb el pas del temps, la nostra ambició desmesurada ens ha fet creure que el món ens pertany, que el nostre domini sobre ell ens dóna dret a explotar-lo sense límits, sense respectar el seu equilibri ni la vida de la resta d’éssers que, juntament amb nosaltres, habiten el planeta. Així que, estimada humanitat, seria hora d’aturar-nos i utilitzar la nostra intel·ligència, que ens ha portat tan lluny, per preservar aquell fantàstic regal, un món que ens va obrir les portes a la vida i, que si no respectem, ens conduirà, irremeiablement, a la nostra pròpia destrucció.

Estic segura que aquest temps de reflexió arribarà i aconseguirem protegir el nostre món, l’únic que té a les seves mans fer realitat el nostre màxim desig, VIURE.

Una forta abraçada.

Lyna

Autora: Cèlia Frutos – 2 ESO E

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>