L’INS Domènec Perramon, l’equip més destacat de les proves Copa Cangur.

En primera i quarta posició, però sobretot guanyadors en cohesió i esperit d’equip. El dia 25 de gener 2018 l’institut va participar a la primera fase de la Copa Cangur, un concurs de problemes matemàtics dedicat a grups d’alumnes de 2n i 3r ESO.

El certamen es va celebrar a l’Institut Miquel Biada de Mataró, amb la participació de 15 grups de 9 instituts de l’Alt Maresme.  L’institut es va presentar amb 2 grups que van quedar en 1ra i 4ta posició. La competició va ser emocionant i va demostrar la capacitat dels nostres alumnes de conjurar-se en un gran equip per aconseguir un objectiu cooperatiu comú.

En el desenvolupament de les proves cangur, els participants reben un exemplar en paper dels enunciats dels problemes que hauran de treballar. Un representant de cada equip porta les seves respostes “en paper” al jurat de la competició, que les entra a l’ordinador. Finalment, guanya l’equip que té més punts. La final de la V Copa Cangur es celebrarà al Tecnocampus de Mataró, el dia 1 de març de 2018, i participarà l’equip que s’ha posicionat primer.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>