Jornada Professional de Comerç i Màrqueting

El professorat de Cicles Formatius de Comerç i Màrqueting, representants i directius de supermercats Lidl i l’equip de coordinació de l’FP dual i del servei d’ordenació curricular a la DGFPiERE, vàrem participar el passat dimarts 26 de març de 2019 a l’institut Bonanova de Barcelona a la Jornada Professional de Comerç i Màrqueting, amb l’objectiu de donar visibilitat i rellevància a la formació professional de comerç, augmentar la vinculació entre el professorat que imparteix Cicles Formatius d’aquesta Família Professional i les empreses integrant els nous reptes i estratègies als seus ensenyaments.

A l’acte de presentació de la jornada va participar el Sr. José Antonio Andrés (Sub-director General del Servei de Programes i Projectes de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial) i la Sra. Amàlia Santalluisa (Directora de Recursos Humans de Supermercats Lidl)

La jornada va comptar amb diferents ponències a càrrec de persones expertes en procediments innovadors que s’estan desenvolupant a Lidl.  A la cloenda de la jornada van participar exalumnes i actuals col·laboradors de Lidl que van exposar la seva experiència d’èxit a l’FP dual també i van agrair emotivament, al professorat, tutores de l’empresa i dels centres, la important tasca formadora i de suport que estan portant a terme.

Gràcies per la vostra participació i compromís!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>