XVIII JORNADA DE QUALITAT

 

Us informem que el dijous 12 de novembre de 2020 tindrà lloc la XVIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament. Aquest curs, donades les circumstàncies, es portarà a terme online.

El programa d’aquesta XVIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament pretén posar el focus en la importància que té la gestió dels resultats als centres educatius. Els resultats ens donen informació sobre el que passa al centre i al seu entorn per conèixer realitats en les quals intervenir, per comprendre les causes que proporcionen un èxit en el futur i actuar en conseqüència. La finalitat de l’anàlisi de les dades obtingudes és que l’aprenentatge sigui útil per a la millora contínua, la innovació, l’excel·lència en els resultats i per la satisfacció dels grups d’interès en el present i el futur. Si millorem l’organització dels nostres centres, podrem millorar els nostres resultats.


Podreu trobar tota la informació en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>