Un model d’èxit per a les empreses: la formació professional Dual

El panorama de la Formació Professional Dual a Catalunya, continua sent un dels temes d’actualitat més rellevants en matèria d’Educació.

Aquest sistema que combina la formació pràctica a les empreses amb la formació teòrica als centres educatius, està resultant ser un model cada vegada més exitós per a totes les parts implicades: l’empresa, el centre educatiu i l’alumnat.

Per a l’empresa suposa una sèrie de beneficis àmpliament reconeguts: millora de la competitivat, detecció i captació del talent, creació de valor compartit… i una llarga llista de beneficis… mentre que per l’estudiant és una gran oportunitat de conèixer i participar en la productivitat de l’empresa, amb el compromís de ser un treballador més de l’equip.

D’altra banda  el centre educatiu, pot estar en contacte amb la realitat del  mercat laboral, permetent una adaptació i actualització de la formació que imparteix.

Cada vegada són  més les empreses que col·laboren amb la Dual i des de l’Institut Guillem Catà apostem fermament  per aquesta modalitat d’estudis.

A continuació us deixem un vídeo en el que podeu veure el testimoni de diferents empreses que actualment col·laboren amb la FP Dual a través del nostre centre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>