Presentació del projecte Big Data Formació Professional

Ús i aplicació del Big Data i la Intel·ligència Artificial en un projecte de col·laboració público-privada

Us convidem a participar a la sessió de presentació de resultats del projecte “Big Data Formació Professional” que ha utilitzat tecnologies de Big Data i aplicacions de tècniques avançades de Ciència de Dades a l’àmbit de la Formació Professional per a l’anàlisi de la Formació Professional Inicial (Titulacions de Tècnic i Tècnic Superior) i de la Formació Professional per a l’Ocupació (Certificats de Professionalitat).
El projecte ha posat en valor la compartició de diferents fonts de dades i l’aplicació d’aquestes innovadores tecnologies d’anàlisis per a apropar l’oferta formativa a les necessitats actuals i futures del mercat; així com un model d’èxit de col·laboració público-privada per al seu propi desenvolupament.
La presentació comptarà, entre d’altres, amb els principals agents públics i privats del sector de la formació professional a Catalunya per debatre reptes i oportunitats de futur.

Us podeu inscriure i consultar el programa de la presentació del proper dijous 10 de desembre de 2020 en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>