Premi Factories of the Future Awards als Projectes Innovadors de Formació Professional

Estem d’enhorabona??‼️‼️ .
.
Ahir els nostres companys del departament d’electricitat van rebre el reconeixement a la feina ben feta…I és per tot això que des d’aquesta plataforma els felicitem i a la vegada lloem la seva tasca. ???
.
.
Són visionaris, i sempre intenten estar a l’avanguarda de les noves tecnologies en el món industrial. I no només això, sino que també intenten transmetre tot aquest reguitzell de coneixements punters als alumnes, per tal que se’n beneficiïn ells/es professionalment , i també colateralment les empreses per les quals treballaran en un futur pròxim.
.
.

Per la qual cosa, i en pro de la labor impulsora del talent i la formació en l’àmbit industrial, Advanced Factories en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i la Fundació BCN Formació Professional, va otorgar el Premi Factories of the Future Awards als Projectes Innovadors de Formació Professional, concretament al nostre centre.
.
.
Es tracta d’una categoria destinada al reconeixement dels centres de Formació Professional que estan innovant per adaptar-se a les noves demandes del mercat, amb propostes atractives pels futurs professionals i donant resposta als reptes que l’economia digital està marcant, així com altres tendències que fan evolucionar la pròpia proposta de valor o ruta de treball dels centres educatius.
. .
Hi ha hagut d’altres reconeixements en algun altre centre, per exemple per inclusió de la dona en sectors en els quals malauradament encara no hi és gaire present.. Des del departament treballaran en aquest àmbit, que ja ens diuen que serà el següent pas i el següent repte a realitzar.. ‼️‼️
.
.
Ja ho veieu, motivació i il·lusió màxima.. ‼️?
.
.
Endavant doncs, ja sabem que sou imparables… Però independentment del reconeixement no deixeu mai de treballar traient tanta xispa com fins ara‼️‼️‼️????
.
.
#institutdevic #fp #cf #electricitat #premis #awards #advancedfactories2020 #bigdata #roboticaindustrial #roboticacolaborativa @educaciocat @generalitat @electrics_ivic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>