L’Institut de Palamós-FP dual participa a la Presentació oficial del projecte educatiu FP Baix Empordà

El passat divendres 14 de maig de 2021 és va fer la presentació oficial del projecte educatiu FP Baix Empordà. Un tret de sortida que arriba amb un any de retard, després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’acte programat el març de 2020 al Consell Comarcal del Baix Empordà.
Després d’un any de rodatge, FP Baix Empordà ha fet la seva presentació amb un aforament limitat, amb totes les mesures preventives Covid-19 pertinents, convidant membres de la comunitat educativa, consistoris, entitats i associacions de comerciants.

L’Institut de Palamós hi hem participat com a centre integrant d’aquest projecte.

A la taula presencial, els membres de cadascun dels instituts implicats en el projecte: Frederic Martí (Institut Baix Empordà), Sònia Sureda (Institut La Bisbal), Susanna Santamaria (Institut Montgrí), Sílvia Vila (Institut Palamós) i Núria Malagón (Institut Sant Feliu de Guíxols). Com a coodinadora, Carme Palahí, prospectora de FP del Baix i Alt Empordà i Vanessa Gómez d’Estudi 33 Comunicació a la moderació.

Trobareu més informació en aquest  👉enllaç

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>