L’ESCOLA D’HOTELERIA DE L’INSTITUT DERTOSA S’OBRE A LES ESTRELLES MICHELIN

 

Les Moles, l’Antic Molí, Villa Retiro i la flamant estrella del restaurant Quatre Molins de Cornudella del Montsant, convidats d’honor en la sessió avaluadora de l’alumnat de Grau Superior de l’Escola d’Hoteleria a l’institut Dertosa.

L’acte es va dur a terme el dilluns 25 de gener i l’1 de febrer a les 16:00h, a la sala restaurant del propi institut, sense públic, degut a les restriccions de la pandèmia.

L’alumnat de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa va exposar la feina feta el primer trimestre davant el món empresarial i les Estrelles Michelin del territori.

L’alumnat del Cicle de grau superior Direcció de Serveis en Restauració va organitzar i preparar l’esdeveniment per a què els del Cicle superior Direcció de cuina puguin fer la presentació de la carta de postres de restaurant que han creat a les classes de pastisseria.

📢📢Les jornades es van emmarcar dins del pla de difusió i impuls de la Formació professional dual,volen remarcar els bons resultats d’aquesta formació👏👏👏

2 comentaris

  1. Noé Barea Sebastià

    Quin gran treball estan fent, el professorat del departament de pastisseria, amb aquest alumnat, estàn creant “monstres” de la gastronomia!
    És admirable la gran evolució que demostren cada dia que passen a les aules tots els alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>