Jornada Speed Meeting DAW & SMX – FP DUAL

A principis de mes, a l’Institut Cirvianum de Torelló va arrancar un nou procés de selecció d’alumnes dels cicles formatius d’informàtica i comunicacions, per dur a terme l’estada formativa a empresa en modalitat dual.

Aquest procés de selecció s’ha anat desenvolupat en les següents parts:

Inscripcions: s’ha dut a terme un procés de prospecció arreu de la comarca i les empreses interessades s’han inscrit al procés de selecció de candidats. De la mateixa manera, alumnes interessats i amb bon expedient acadèmic, també s’han inscrit al procés.

Preselecció / Matching: amb les dades de les inscripcions, tant alumnes com empreses, han pogut conèixer a priori les possibilitats que tenen. D’una banda les empreses han pogut veure un videocurrículum de cadascun dels alumnes i han una tria d’alumnes candidats per poder parlar ells. Els alumnes han pogut visualitzar les dades de les empreses i han pogut cercar informació sobre les mateixes per fer selecció d’on els agradaria fer aquesta estada en modalitat dual. En finalitzar aquesta fase del procés, s’han creuat dades d’alumnes i empreses i s’han generat llistes d’alumnes per empresa tenint en compte les preferències tant de les empreses, com dels alumnes.

 

 

Jornada Speed Meeting: un cop arribat aquí, es moment de veure’s cara a cara. A través de videoconferència ens hem trobat a una sala principal on s’ha donat la benvinguda tant a empreses com a alumnes, agraint la participació en el procés de totes les empreses. Desprès un cop arrancada la jornada, cada empresa ha accedit a una sala de videoconferència privada on anaven entrant i sortint alumnes a intervals de 10 minuts.

Entrevistes: aquesta fase posa punt final al procés, on l’empresa i segons les entrevistes curtes anteriors, passa a fer entrevistes només a aquells alumnes que més els ha cridat l’atenció per acabar de seleccionar al millor candidat.

La fase de Jornades Speed Meeting, s’ha dut a terme el dimarts 27 d’abril pels alumnes de DAW, i el dimecres 28 d’abril pels alumnes de SMX.

Han estat unes jornades intenses, amb una activitat frenètica, però molt profitosa atès que en un curt període de temps, cada empresa ha pogut parlar amb un grup d’alumnes considerable i han aprofitat molt bé el temps.

Hem pogut comptar amb les següents empreses col·laboradores del centre i a les quals els agraïm participar d’aquest procés:

https://www.alvic.net/img/logo_peu_complet.png https://lasevaweb.com/img/LSW_logo.png https://javajan.com/wp-content/uploads//2019/05/Javajan-Logo-20anys.png
https://www.ciclick.net/wp-content/uploads/2019/12/ciclick-web-solutions-10-anys.png https://www.softneos.com/websoftneos/assets/images/logo2.png https://hispanotex.es/themes/leo_lana/assets/img/modules/appagebuilder/images/EMAGOTIPO-LOGOB.png
Fitxer:Goufone logo.png https://codelearn.cat/wp-content/uploads/2021/02/codelearn-logo-web-300.png

Imatges de la jornada

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>