Jornada “L’FP Dual amb el sector vitivinícola”

Un dels objectius de l’FP Dual, així com dels equips prospectors, és el d’apropar-se al teixit empresarial propi de cada territori i, sens dubte, el sector vitivinícola és un dels motors principals de les comarques de l’Ebre.

Amb aquesta finalitat, el passat divendres 27 de novembre va tenir lloc una jornada organitzada per l’equip prospector de les Terres de l’Ebre en col.laboració amb el Consell Regulador de la DO de la Terra Alta.

Durant aquesta jornada es va donar una visió general de la Formació Professional Dual i de la seva presència al territori. També es va informar de la figura del prospector/a i  de la Carta de Serveis que s’ofereix a les empreses. Van participar-hi també tres centres educatius amb cicles corresponents als perfils sol.licitats pel sector (Institut Terra Alta de Gandesa, Institut Priorat de Falset i l’Escola de Capacitació Agrària de Gandesa).

La sinergia creada per tots els participants generarà, amb tota probabilitat, futures col.laboracions que ens ajudaran a consolidar aquest model educatiu d’èxit arreu dels municipis catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>