Jornada de Formació Professional Dual

Les empreses cada vegada necessiten perfils més especialitzats, amb una formació que s’ajusti a les seves necessitats, però sovint tenen dificultats per trobar-los. Per donar resposta a aquest problema sorgeix la Formació Professional dual que els ofereix l’oportunitat de formar professionals qualificats que s’ajustin a les seves expectatives.

Per ampliar la informació i resoldre els dubtes fem la Jornada de la Formació Professional dual que tindrà lloc el dia 10 de desembre, de 16:30 a 18:30 h a la Federació Obrera (c/ Jacint Verdaguer, 48, Molins de Rei). L’objectiu d’aquest acte és oferir l’oportunitat d’incorporar la Formació Professional dual a les empreses i fer-les més competitives.

Durant la jornada, Daniel Bernard abordarà La Innovació a la PIME: una clau per a la competitivitat  i es presentaran casos d’èxit de l’FP dual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>