Jornada de cloenda Programes i projectes de Formació Professional 2021

El proper 28 de Juny del 2021, tindrà lloc la Jornada de cloenda de totes les xarxes de centres que participen en els programes i projectes de la Subdirecció General de Programes i Projectes de la Direcció General d’FPIERE del Departament d’Educació.

L’objectiu de la Jornada és oferir l’oportunitat de compartir la tasca realitzada durant aquest curs, valorar els objectius assolits i plantejar-ne de nous.

D’altra banda, aprofitarem per compartir coneixement, bones pràctiques i projectes entre els membres de les diferents xarxes.

Programa:

  • 10:00h-Inici de la jornada a càrrec del Sr. Joan-Lluís Espinós i Espinós,Director general de Formació Professional i Ensenyaments de Regim Especial.
    A continuació, balanç de les estratègies desenvolupades enguany a càrrec del Sr. Andrés Villena, Sub-director general de Programes i Projectes.
  • 10:30h-Retiment de comptes a càrrec de la Sra. Míriam Milán Gómez, Cap de Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals i la Sra. Anabel Rodríguez Membrilla, Cap de Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional.
  • 11:00h -Conferència “Sin emociones no hay aprendizaje” a càrrec de la Sra. Begoña Ibarrola.
  • 11.30h – Cloenda de cada una de les xarxes. Els diferents programes i projectes de la Subdirecció General es distribueixen per diferents sales, amb l’objecte de compartir bones pràctiques i reptes de futur.

Us podeu inscriure a través d’aquest 👉enllaç Recordeu seleccionar la SALA 2-(Xarxes d’FP dual)

Ens veiem el proper dilluns 28 de Juny !!!!!!🤗

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>