Jornada de cloenda Programes i projectes de Formació Professional 2021

Jornada de cloenda

Programes i projectes de Formació Professional
28 de juny de 2021
– en línia –

 

 

 Us recordem que el proper 28 de Juny del 2021, tindrà lloc la Jornada de cloenda de totes les xarxes de centres que participen en els programes i projectes de la Subdirecció General de Programes i Projectes de la Direcció General d’FPIERE del Departament d’Educació.

L’objectiu de la Jornada és oferir l’oportunitat de compartir la tasca realitzada durant aquest curs, valorar els objectius assolits i plantejar-ne de nous.

D’altra banda, aprofitarem per compartir coneixement, bones pràctiques i projectes entre els membres de les diferents xarxes.

Programa:

En aquest esdeveniment participaran el Director General d’FPIERE, Sr. Àngel L. Miguel, el Sub-director general de programes i projectes Sr. Andrés Villena i les Caps de Servei, la Sra. Míriam Milán Gómez dels Programes i Projectes dels Ensenyaments Professionals i la Sra. Anabel Rodríguez Membrilla dels Programes de Qualificació i Iniciació Professional.

També comptarem amb la ponència a càrrec de la Sra. Begoña Ibarrola, “Sin emociones no hay aprendizaje”.

A continuació tots els programes i projectes de la DG es trobaran per sales virtuals en les que compartiran les seves bones pràctiques i reptes de futur.

Us podeu inscriure a través d’aquest 👉enllaç

Recordeu seleccionar la SALA 2-(Xarxes d’FP dual)

Ens veiem el proper dilluns 28 de Juny !!!!!!🤗

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>