Intel·ligència artificial a l’FP #AIxFP

Els propers dies 14, 15,16 i 17 de desembre es duran a terme les Jornades d’Intel·ligència Artificial de l’FP a Catalunya i volem que tu en formis part.

És per això, que us convidem al cicle de jornades d’intel·ligència artificial que hem confeccionat des de l’ICE no universitari de la URV i el Centre de Recerca, Innovació i Transferència del Coneixement (CRITC) amb la col·laboració de Saturdays.AI.

Aquest cicle de jornades d’intel·ligència artificial forma part de l’itinerari de digitalització de la formació professional que hem dissenyat dins del nostre àmbit territorial i en el qual l’ICE de la URV no universitari i CRITC hi estem treballant.

Les jornades estan destinades a donar a conèixer la intel·ligència artificial, fer-la propera i entenedora des d’un punt de vista pràctic, contextualitzada en les diferents famílies professionals i les seves titulacions perquè el professorat i alumnat dels centres, ciutadania, empreses i entitats del nostre territori puguin veure la seva aplicabilitat dins del seu àmbit professional.

La situació actual que estem vivint no ens ha permès dur a terme les jornades que tots haguéssim volgut, però, hem volgut que això no fos un obstacle i hem repensat el format per poder oferir-vos la millor experiència immersiva amb Intel·ligència artificial.

En un futur molt present la intel·ligència artificial formarà part del nostre camí formatiu, és per això que amb aquestes jornades pretenem mostrar-la com una oportunitat formativa, d’aplicabilitat real i adaptada als diferents ensenyaments. També la volem mostrar com una oportunitat de negoci i d’emprenedora pel talent del nostre territori.

Amb aquesta finalitat us hem preparat unes jornades en les quals creiem que veureu la intel·ligència artificial des de diferents punts de vista i això ens ajudarà a entendre-la millor i aprofitar-ne tot el seu potencial.

Benvingudes i benvinguts a #AIxFP!

INSCRIPCIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>