Impulsa FP: FM20 Mecanització creant EPIS per la gent que ho necessita

I avui us donarem un motiu per arrancar-vos un somriure i posar la nota positiva dins aquests dies de confinament.
·
·
La impressora 3D del departament de Manteniment i Mecanització del nostre/vostre institut ja està treballant a tot tall per fabricar pantalles de protecció per hospitals o altres centres que en necessitin.
·
·
Ens posem a disposició de qui ens pugui necessitar‼️‼️
·
·
I aquesta vegada ens sumem a la gran onada ??? de solidaritat, formant part de l’ingent moviment per utilitzar aquest tipus d’impressores, de forma desinteressada i per proporcionar peces com a EPI validats per l’ICS en aquests dies d’extrema necessitat.
·
·
I és així com la crisi del coronavirus, com qualsevol d’altra crisi, fa aflorar la solidaritat, la generositat i el bon humor. Perquè així ho hem fet sempre.
·
·
Ja sigui fent donacions d’equips de protecció individual, i/o de material sanitari (com és el cas que ens ocupa), fins a artistes que regalen el seu art o voluntaris que sorgeixen per repartir menjar, demostrem com, en moments difícils, també hi ha espai per a les bones notícies.‼️‼️??
·
·
Junts som imparables. Quedem-nos a casa i siguem creatius i proactius.
·
·
Preguntem-nos què podem fer nosaltres tot i estar confinats.
·
·
Preguntem-nos quin pot ser el nostre granet de sorra a aportar en aquest moment i per aquesta societat (tan bonica malgrat tot) en la qual ens ha tocat de viure.
·
·
Nosaltres actuem.. I tu⁉️⁉️⁉️???
·
·
#institutdevic #joemcorono #joactuo #joemquedoacasa @salut_cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>