Iª Jornada de Cohesió a l’FCT

L’Ins la Segarra de Cervera va acollir el dia 13 de febrer de 2020 la “Iª Jornada de Cohesió  a l’FCT”. L’acte pretenia impulsar l’FP dual entre les empreses de la zona i treballar la cohesió per reforçar els vincles, millorar el treball en equip i la coneixença entre els professionals de diferents sectors que col·laboren amb les pràctiques.

La sessió tenia el doble objectiu: donar a conèixer les experiències d’FP Dual i fer-ne partícips, tant als tutors de les empreses com als d’FCT, de les diferents famílies professionals, i reforçar els vincles empresa-institut a través de l’activitat de cohesió. Els assistents van poder escoltar la ponència l’FP Dual una aposta de futur a càrrec de Rosa Mª Carulla, coordinadora d’FP Dual de l’Ins la Segarra i participar en un Taller de Cohesió de grup i networking conduït per Tàctica 360º. Vam finalizar l’acte amb un brunch que va permetre intercanviar impressions entre els assistents.

La jornada va ser organitzada per l’Ins la Segarra amb la col·laboració de la Paeria de Cervera i el Departament d’Educació.

Miracle Farreny

Coordinadora d’FP Ins la Segarra

jornadacohesiofct3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>