El Work Cafè, una bona iniciativa

Aquest curs 2020/21 l’Institut de l’Ebre de Tortosa ha destinat un dia a la setmana per organitzar un Work Cafè. Cada dimarts es convida a una entitat/empresa per realitzar una visita a les instal.lacions del centre i mantindre posteriorment una reunió de treball personalitzada davant d’una tassa de bon cafè.

Membres de l’equip directiu i tutors/es de les famílies professionals a les quals pertanyen les empreses convidades, expliquen en què consisteix l’FP Dual i donen a conèixer la seva carta de serveis.

L’entorn de treball que es crea propicia una bona comunicació entre les dues parts i està donant molt bons resultats. Durant el primer trimestre no només ha augmentat el nombre de convenis d’FP dual signats sinó que s’ha acordat dur a terme un projecte d’innovació i un projecte solidari.

Iniciatives com aquesta apropen els centres educatius al teixit empresarial del territori creant sinergies que afavoreixen la bona formació de l’alumnat d’FP i donen resposta a les necessitats presents i futures del món laboral i empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>